Tagasi: Retseptid

Pasta Eesti moodi

Prindi
With shipment Eesti pakiautomaat. for 3,00 €
Kirjeldus

Pasta Eesti moodi 

neljale

Võta:
1 kott pastat,
4 viilu peekonit,
100 g läbikasvanud ribisinki,
1 küüslauk,
1 baklazhaan,
spinatit,
värsket basiilikut,
mozarellajuustu,
päikesekuivatatud tomateid,
soola.

Pane pasta soolaga maitsestatud vette keema nagu kotil kirjas. Lõika baklazhaanist õhukesed viilud. Tükelda sink ja pruunista pannil, lisa küüslauk, peekon, baklazhaaniviilud ja tomatid. Viimasena lisa pannile spinatilehed ja keedetud pasta. Kuumuta veidi. Jaga pasta taldrikutele, tõsta peale mozzarellatükid ja kaunista basiilikuga.

Anni Arro valmistatud pasta

Ülevaated

Selle toote kohta pole veel ülevaateid kirjutatud.